Интензивен е трафикът на ГКПП Видин и  ГКПП Кардам на

...
Интензивен е трафикът на ГКПП Видин и  ГКПП Кардам на
Коментари Харесай

Важно за шофьорите: Интензивен е трафикът на ГКПП Видин в неделния ден

Интензивен е трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин " и  ГКПП " Кардам " на излаз за Румъния от страната за коли. Това сочи информация на уеб страницата на Главната дирекция „ Гранична полиция “ (ГДГП) – Министерство на вътрешните работи към 6.00 часа тази заран. 
Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Гърция. През граничните пунктове   " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.
Нормален е и трафикът на всички гранични контролно-пропускателни пунктове със Сърбия. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация.
Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.
Трафикът е естествен и на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Република Северна Македония, както и с Турция. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР